Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Poděkování ze 3.A

Blíží se Vánoce a každý z nás se v myšlenkách alespoň na chvilku zamyslí nad uplynulým kalendářním rokem. Po takové osobní „zpovědi“ zpravidla každý pocítí určitou míru spokojenosti či nespokojenosti se svým konáním, přístupem k lidem, k práci, ke své rodině. Něco se podaří, někde ještě máme rezervy a dluhy a nakonec i dojdeme k předsevzetí, co ještě můžeme pro sebe i ostatní v tom příštím roce vykonat.

Dovolte mi, milí rodiče mé 3.A, vám po takovém mém „ohlédnutí“ upřímně poděkovat touto cestou za vaši spolupráci v roce 2013. Vážím si vaší vstřícnosti, pochopení, zájmu a respektu.

Není dnes v uspěchané době samozřejmostí věnovat škole více nad rámec svých rodičovských povinností tak, jak to děláte vy.  Ať jsou to již vánoční dílny,  akce na závěr roku, dobroty, které nám vždy donesete, podpora na školních akcích /viz advent/, sběr, či finanční příspěvky na nové učební pomůcky.

Jsem přesvědčena, že si to velmi dobře uvědomují i vaše děti, co pro ně vše děláte.

Přejme si tedy společně další krásné a šťastné Vánoce, stejně pohodový a příjemný Nový rok a hlavně v tomto novém roce spokojené  a šťastné naše děti. Věřím, že společně uděláme maximum, co je v naších silách, aby tomu tak opět skutečně bylo.

Děkuji – tř. uč. 3.A Bartošová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu