Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Škola v přírodě

Poslední dny v květnu strávila třída 8. B na škole v přírodě. Již po třetí jsme vyrazili na stejné, ale námi velmi oblíbené místo na chatu na Janově hoře ve Vítkovicích v Krkonoších.

Pokud počasí přálo, trávili jsme hodně času pohybem ve volné přírodě, zejména turistikou. Zdolali jsme nedaleký kopec Šeřín nebo jsme se vypravili na celodenní horskou túru.

Velký výlet jsme začali na Zlatém návrší, odkud jsme se vydali přes památník Hanče a Vrbaty k Pančavskému vodopádu, dále k Labské boudě, pramenu Labe, Vosecké boudě a přes Krakonošovu snídani zpět k Vrbatově boudě. Zvládli jsme i cestu zpět z Horních Míseček až na chatu.

Hodně času jsme věnovali i přípravě třídních akcí. Připravovali jsme hry pro děti 1. stupně na Den dětí, nacvičovali scénku na Akademii a chystali jedno malé překvapení pro rodiče. Ve volných chvílích jsme hráli různé hry zaměřené na stmelování kolektivu nebo jen tak pro dobrou náladu. A ta nám rozhodně nechyběla, jak je zřejmé z našich fotografií.

Velké naše poděkování patří paní Karrasové, Václavíkové J. a Šturmové, které se vzorně staraly nejen o naše plná bříška, ale i pobyt na chatě, dále panu Hálovi za dopravu našich batohů na chatu, ale i všem dalším rodičům, kteří se na přípravě školy v přírodě podíleli.

třída VIII. B

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu