Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Jedlíci čokolády

Kdepak, nejedná se o nějakou netradiční soutěž pro naše mlsné žáky, ale o název divadelního představení, na které vyrazily 9. třídy do Klicperova divadla v Hradci Králové 2. června. Příběh tří sester, z nichž každá řeší nějaké své problémy, byl plný humorných scén, vtipných dialogů, ale zároveň obsahoval nádech čehosi smutného, tragického… Ostatně, zde je hodnocení samotných deváťáků:

„Divadlo se mi moc líbilo. Zahrnovalo vtip, tragédii… Líbilo se mi, jak to měli shrnuté dohromady. Příběh byl sám o sobě smutný, ale našlo se tam několik veselých scének.“ (K. Vávrová)

 

„Včera v Klicperově divadle bylo představení Jedlíci čokolády a toto představení bylo nejlepší ze všech, která jsem viděl. A mám hezký zážitek.“ (T. Štipák)

 

„V divadle mě to moc bavilo. Bylo to vtipné a originální. Na takováhle divadla bych mohla jezdit častěji. Nejvíc vtipný byl smích Pavly Tomicové.“ (M. Hylmarová)

 

„Nejlepší divadlo, na kterém jsem byl. Moderní pojetí se mi velice líbilo.“ (T. Novotný)

 

„V Klicperově divadle to bylo fakt super! Nejlepší divadlo, co jsem kdy viděl.“ (D. Tvrďoch)

 

„Divadlo mě zaujalo a líbilo se mi. Bylo vtipné a oproti ostatním divadlům, která jsem viděla, jsem nad ním musela i trochu přemýšlet. Všichni herci měli skvělé výstupy, ale nejvíce se mi líbil herecký výkon Pavly Tomicové.“ (T. Štefanová)

 

„Představení bylo vskutku úžasné, jak se dalo od Klicperova divadla čekat, a byla to skvělá příležitost vidět paní Tomicovou na vlastní oči. Celé představení mě opravdu zabavilo, byly tam skvělé herecké výkony a hudba. Nevidím nic, co bych mohl vytknout.“ (V. Ludvík)

 

„Divadlo se mi velmi líbilo a velmi jsem si ho užila. Pobavily mě skoro všechny scénky. Skvěle vymyšlený scénář a obsazení bylo také super. Ale nejvíce se mi líbila Pavla Tomicová. Doufám, že bude takových divadel více a pobavíme se jako teď.“ (B. Jančáková)

 

„Pozitivní bylo na tom divadle to, že bylo vtipné, zábavné a konečně jsem viděl paní herečku Tomicovou naživo.“ (A. Pour)

 

„Divadlo bylo krásné, veselé a hlavně vtipné! Říkali, že je velmi pěkné, a také že bylo. Bylo to lepší, než jsem čekala. Nejvíce se mi líbila Pavla Tomicová v roli Rózy.“ (B. Baliharová)

 

„Nejvíce se mi líbila Valuna, která se hrozně vtipně vyjadřovala. Nejlepší hláška byla: „Vypadáš jako Ibalgin.“ Moc se mi líbil ten děj, i když jsem občas nějaké části nepochopila. Róza, co ležela v posteli, byla samozřejmě strašně vtipná a líbila se mi část, ve které házeli s jogurtem.“ (V. Vaňurová)

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu