Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Adventní ladění na ZŠ Na Habru

Ve čtvrtek 3.12. se na naší škole opět uskutečnilo adventní ladění před blížícími se vánočními svátky. Opět jsme mohli péct cukroví s naší vánoční babičkou a nakoupit si výzdobu na adventních trzích, kterou připravily děti z našich tříd. Výrobky dětí byly letos opravdu velmi pěkné, vkusné a nápadité. V programu nechyběla tradiční loutková pohádka místního divadelního souboru Zvonek a nově k nám zavítaly paní z tvrze Žíželeves, které svými krásnými róbami a vystupováním navodily dobovou atmosféru. Děti si mohly nechat namalovat obličej do podoby oblíbených hrdinů a cestou mohly po chodbách potkat i čerty s andělem a Mikulášem a dostat od nich nějakou tu sladkost.

Chodbou zněly krásné vánoční písničky, které v úvodu zazpívaly děti z hudebního souboru naší školy, pod vedením paní učitelek, které je doprovázely na hudební nástroje.

Vánoce se opravdu rychle blíží, měl by to být čas klidu, čas setkání, zamyšlení, radosti a spokojenosti. Čas, který prožíváme s těmi, které máme rádi a se kterými je nám dobře.

Snažili jsme se, aby vám všem také bylo na naší škole  dobře a z odpoledního adventního ladění jste odcházeli s hezkým pocitem a naladěni na příchod těch nejhezčích svátků v roce. Doufáme, že se nám to podařilo a proto velmi děkujeme touto cestou všem, kteří se naší akce zúčastnili, podíleli se na její přípravě a průběhu a vytvořili společně příjemnou pohodovou a sváteční atmosféru.

Přejeme vám všem krásné Vánoce a mnoho štěstí, zdraví a spokojenosti v Novém roce 2016.

                                                                        Pedagogický sbor a žáci ZŠ Na Habru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu