Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Nocování ve škole

Prvňáčci jsou opravdu odvážní, strávili totiž celou noc ve škole, a to bez mamky, taťky či sourozence, prostě sami, jen s paní učitelkou.

Celý večer jsme si parádně užili. Nejprve si každý z nás nachystal svůj pelíšek a platilo heslo: „Jak si kdo ustele, tak si taky lehne.“ Tu se zatoulal v noci spacák, polštář nebo plyšáček, ale ráno jsme byli všichni veselí a čilí, takže jsme to zvládli.

O večerní program v podobě stezky odvahy se postarala šikovná děvčata z šesté třídy – Emča Ch., Alička O., Agátka O. a Sárinka Š. a bylo to skvělé, moc jim děkujeme. Nejen že měly strašidelné převleky, ale stezkou se linula i tajemná hudba, při procházení jsme potkali několik ponurých předmětů a na závěr stezky jsme museli její absolvování potvrdit podpisem na opálené listině. Za odvahu jsme dostali diplom a bonbón.

Po deváté hodině jsme zalehli do pelíšků a pustili si film „Doba ledová“, při němž několik z nás usnulo. Poslední sovičky zavřely očička kolem půl jedenácté :-D.

Ráno už nás čekaly dobrůtky napečené našimi maminkami a pak výprava ke krmelci s cílem potěšit lesní zvěř plodinami nasbíranými během podzimu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu