Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Poslední letošní návštěva Klicperova divadla očima deváťáků

V pondělí 30. 5. jsme vyrazili, letos naposledy, na představení do Klicperova divadla v Hradci Králové. Místo očekávaných Tří mušketýrů jsme nakonec zhlédli Školu pro ženy, tím si ale většina z nás nenechala zkazit náladu a zde uvádíme několik vybraných příspěvků, které o divadle napsali:

„Dne 30. 5. jsme vyrazili se školou do divadla v Hradci Králové. Představení, na které jsme se vydali, mělo název „Škola pro ženy“. Režisér, i když to nebyl pan Drábek, hru pojal velice srandovně a s humorem a právě to se mi na Klicperově divadle líbí. Herci podali úžasný výkon i přes vyrušování některých jedinců vše zvládli na jedničku. Představení bylo takové zamotané, ale dalo se pochopit. Do poslední chvíle to bylo dramatické a úžasné.“ (J. Pokora, 9.B)

 

„Na včerejší hře se mi líbilo, že měli text napsaný ve verších. Ze začátku jsem se na to dost soustředila, ale ke konci už jsem to nevnímala. Určitě to bylo textově hodně náročné. Zvláštní byl ten konec, není zadaný a můžete si ho upravit k obrazu svému.“ (R. Pražáková, 9.B)

 

„Dne 30. 5. 2016 jsme navštívili představení Škola pro ženy v Klicperově divadle v Hradci Králové. Představení bylo zdařilé, řekl bych asi jedno z nejlepších, co jsem v tomto divadle viděl. Původně jsme měli jet na představení Tři mušketýři, ale z důvodu nemoci nám zahráli Školu pro ženy. Představení bylo záživné a moc se mi líbilo. Škoda jen, že bylo naše poslední se třídou.“ (F. Fanta, 9.A)

 

„Divadelní představení na mě velmi zapůsobilo. Mělo pro mě velmi velké poučení. Člověk by neměl věřit a svěřovat se se svými tajemstvími a plány, neměl by být tolik otevřený, protože nikdy nevíme, jestli to nemůže být použito proti nám. Jaks e říká „mlčeti je nad zlato“. PS: NIKDY NEVĚŘTE ŽENÁM, STEJNĚ NAD VÁMI VYCHYTRAČÍ.“ (O. Šourková, 9.A)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu