Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Jaký byl týden od 13.6.do 17.6. pro žáky 5.A ?

V pondělí 13. června jsme prožili krásné odpoledne na téma „ Děti rodičům“.

Děti si připravily zábavné soutěže na několika stanovištích a pozvaly své rodiče i prarodiče, aby si na školním hřišti připomněli dobu svých dětských her… A tak si mohli mezi sebou změřit své síly, obratnost i šikovnost společně i se svými  dalšími dětmi.

Páťáci se před zahájením stačili ještě podělit o práci v naší školní kuchyňce a pro své blízké připravili skvělé pohoštění v podobě velmi chutných minichlebíčků.

Spolu s dalšími dobrotami jsme se posilnili na závěrečný úklid, který byl přece jen potřeba poctivě odpracovat. Děti se ale práce nezalekly a i s pomocí maminek, jsme vše zvládli na jedničku. Snad se taková pěkná setkání zadaří i v příštím školním roce.

Další akcí dětí v tomto týdnu byl školní výlet do Českého ráje.

Ve středu jsme nasedli do vlaku směr Jinolice. Naším cílem byla Pařezská Lhota, kde jsme již v minulých letech pobývali a kde to máme všichni moc rádi.

Na pokoj jsme sice přišli promočeni skrz naskrz, ale to nám nevadilo. Pršet zanedlouho přestalo a my si užívali sportování, přírody, společnosti kamarádů, večerního opékání u táboráku a nakonec i dobrodružné stezky odvahy.

Druhý den bylo dopoledne, po společné snídani, vyplněno soutěžemi a přípravou na odchod. V areálu EDEN jsme se stavili na oběd a pohrát si na místním pískovišti a pak nás čekala jen cesta zpět na zastávku.

Všechny děti se chovaly úžasně a doufám, že si výlet užily a odpočinuly si od svých pracovních povinností, stejně tak, jako my, dospělí. 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu