Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Jak jsme společně v loňském školním roce pomáhali

Na začátku května minulého školního roku jsme se spolu s řadou z vás setkali v hořickém kostele Narození Panny Marie, abychom si užili příjemné písně v podání školního sboru Gioia a abychom přitom pomohli těm, kteří to potřebují. Na dobrovolném vstupném se vybralo celkem 6 072 Kč, které jsme předali Domovu pro matky s dětmi v Hradci Králové.

Před několika dny nás ve škole příjemně potěšil dopis od vedoucí domova paní Zdeňky Koutníkové, která nám napsala, k čemu vybrané peníze použili.

Většina dětí z azylového domu nemá šanci se podívat někam za hranice města, jejich život je omezen pouze na tento domov a školu. Samozřejmě nemají možnost mít zvířecího kamaráda. Domov se tedy snaží dopřát klientům nejen pocit bezpečí, ale i zážitky. Proto byl náš dar využit na hipoterapii a canisterapii a další zážitky s touto aktivitou spojené.

Rádi bychom touto cestou opět poděkovali všem dětem, které na koncertě zpívaly, kolegům, kteří se na organizaci podíleli, a v neposlední řadě vám, kteří jste jakoukoli částkou přispěli a pomohli tak k zorganizování aktivit pro děti z azylového domova.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu