Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Haberští fotbalisté bojovali o postup do kraje

Tým sestavený především ze žáků 9. třídy, ale doplněný nezbytnými posilami ze tříd nižších, bez problému postoupil z okrskového kola a mohl tak reprezentovat oblast Hořicka na okresním finále halové kopané konaném v Lázních Bělohrad. Nutno říct, že by stačil jeden gól a hezky, férově a zodpovědně hrající tým mohl postoupit do kraje, neboť bez prohry a s jediným inkasovaným gólem jsme rozhodně útočili na příčky nejvyšší.

Pro mnohé hráče (deváťáky) to byl zřejmě poslední sportovní turnaj v barvách ZŠ Na Habru a tak nezbývá než jim poděkovat, protože parta Pour – Březák – Černý – Svoboda byla důležitou osou většiny sportovních úspěchů školy. Tak ať vám to pánové hraje i nadále :-).

Petr Lukeš

A neodpustím si ještě krátký retropohled na rovněž fotbalový turnaj, který se hrál už na podzim, ale v podobném složení. Tenkrát šlo o fotbal venkovní a na okresním finále si s účastníky počasí pěkně zahrálo, protože v noci z ničeho nic napadla vrstvička sněhu a tak to byla na umělé trávě v Jičíně pěkná „polízanice“. Inu, podívejte sami :-).

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu