Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Exkurze ve firmě SWELL Hořice

Dne 8. června se 20 žáků osmých tříd ZŠ Na Habru zúčastnilo exkurze ve firmě SWELL v Hořicích. Žáci se blíže seznámili s tím, čím se firma zabývá, co nabízí potenciálním zákazníkům, v jakých oborech a zemích působí, jaká je její historie a jak se rýsuje její nejbližší budoucnost.

Po představení firmy nás pan ing. Kopecký zavedl i do „výrobních“ prostor a projekčních kanceláří. Všude bylo patrné, že firma i všichni jeho pracovníci fungují na vysoké profesionální úrovni. Pro naše osmáky byla návštěva o to zajímavější, že nedávno absolvovali i exkurzi v automobilce Škoda auto, a. s. v Mladé Boleslavi. Třeba někoho z našich žáků jedna z exkurzí motivovala natolik, že se jednou stane zaměstnancem v jedné z výše uvedených úspěšných firem.

Závěrem bychom chtěli poděkovat firmě SWELL Hořice v čele s panem ing. Kopeckým, který nás celou dobu provázel, a také paní ing. Alexandře Hegrové ze společnosti Czechinvest, která nám exkurzi zprostředkovala. Byla pro nás pro všechny velmi zajímavá a inspirující.

Pavel Kubíček

 

Článek o naší návštěvě si můžete přečíst i na stránkách Czechinvestu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu