Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Přespolní běh

V úterý 26. září se konalo okresní kolo přespolního běhu v Nové Pace. Naši školu reprezentovali vybraní žáci z 6. až 9. tříd.

V každé kategorii mohlo jet max. 6 závodníků, přičemž 4 nejlepší bodovali. Běhu se zúčastnilo v kategorii III. (6. –7. tř.) a v kategorii IV. (8.–9. tř.) 7 družstev.

Naši sportovci běželi s velkým odhodláním a i přes nepřízeň počasí bojovali, seč jim síly stačily. I přesto, že žádné naše družstvo nepostoupilo do dalšího kola, tak za zmínku stojí vyzdvihnout individuální výkony našich dětí. V kategorii III. vyhrála Barča Juričková, která na promočené 1,5 km trati podala suverénní výkon, který udolal ostatní soupeřky. Na výborném 4. místě skončila Anežka Andrejsová.

V chlapcích vyhrál Josef Luštický, který na 2 km trati běžel stylem start – cíl a tím vzal vítr z plachet ostatním soupeřům. Vynikající výkon podal i nejmladší člen našeho družstva Tobias Jung, který skončil na 6. místě a Tonda Holman doběhl na 10. místě.

Ve starší kategorii byla nejlepší z našich dívek Agáta Ondráčková a u chlapců vyhrál na 3 km trati náš Adam Kedroň. O jeho vítězství rozhodlo posledních 60 m před cílem, kde udolal svým sprintem svého soupeře. Také velmi dobře běželi Martin Havelka a Erik Karel.

Všem našim reprezentantům děkuji za bojovný výkon a individuální vynikající výsledky.

IM

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu