Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

(Nejen) sportovní úspěchy Pepy Luštického

S nástupem nového roku si řada lidí dává různá předsevzetí, vytyčuje si různé cíle, aby v novém roce dosáhli úspěchu. Příkladem člověka, který si jde za svým cílem, by mohl být žák naší školy Josef Luštický. Ten v minulém roce zejména na sportovním poli posbíral řadu velkých úspěchů. Díky své velké cílevědomosti, píli i talentu udělal tento všestranný sportovec, člen sportovního klubu Zéva Hradec Králové významného pokroku. Považte sami…

Prvním úspěchem Pepíka v tomto školním roce bylo 6. místo v kategorii U15 moderního pětiboje získané v Kladně, nedlouho poté zlepšil svůj výkon na 3. místo v Otevřeném mistrovství soutěže Laser run v Kutné Hoře.

Dalších úspěchů dosáhl i na Krajském přeboru v České Třebové pro 13 leté žactvo, kde mj. vyplaval v disciplínách na 200 m volný způsob a 200 m motýl 3. místo.

Vrcholem pak byla účast na Mezinárodních plaveckých závodech v Bonnu, odkud šest plavců SC Zéva přivezlo celkem 29 medailí. Pepík zaplaval v 9 disciplínách své osobní rekordy a do společné sbírky přidal tři stříbrné a jednu zlatou medaili v disciplíně 100 m motýl. Na tyto výsledky navázal i velmi dobrými výkony na Zimním mistrovství ČR 13letého žactva v Trutnově.

Pepíku, velká gratulace a ať se dále daří. Svým fair- play přístupem a vytrvalostí můžeš být pro leckoho vzorem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu