Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Žákovský parlament připravil další dvě akce

Žákovský parlament v poslední době skutečně nezahálí. Po dopisech Ježíškovi pro děti ze školní družiny připravil na počátek měsíce února hned další dvě akce! Příští týden ve středu se naše škola prostřednictvím našich parlamenťáků připojí ke Světovému dni bez mobilu. Členové parlamentu a třídní učitelky nižších ročníků rozdají ve svých třídách samolepící štítky, na které si děti ale i pedagogové mohou nakreslit svůj obrázek, slogan či logo. Tím se připojí ke společné akci – Dni bez mobilu. Cílem je nejen „vydržet“ celou dobu vyučování bez použití mobilu, ale hlavně si uvědomit rizika, která jsou s častým používáním mobilu, ale i jiných podobných zařízení spojena. Sami sobě tak dokážeme, že na telefonech nejsme závislí. Kdo se k parlamenťákům připojí, bude se moci nechat o velké přestávce vyfotit společně se svými spolužáky ze třídy. Z fotografií „nezávisláků“ uděláme společné tablo. Tím také zjistíme počet žáků, kteří se k naší akci připojili. Navíc nejlepší loga (štítky) vyhodnotíme a ty nejlepší i odměníme!

Druhou akcí, která také vypukne již příští týden, je svátek svatého Valentýna. Ve čtvrtek 7. února obejdou zástupkyně parlamentu všechny třídy. Žáky seznámí s možností napsat přáníčko někomu ze školy, komu by chtěli udělat radost nebo ho mají rádi. Přáníčka bude možné ukládat do připravené valentýnské krabice během jednoho týdne – do 13. února. Další den pak naše „slečny Valentýnky“ obejdou všechny adresáty, aby jim přáníčka předaly.

Nezapomeňte tedy na všechny, koho máte rádi a vytvořte jim krásná přáníčka! Nezapomeňte uvést jméno a případně i třídu. Těšíme se!

váš parlament ŠSSR

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu