Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Deváťáci na radnici

Předposlední červnové odpoledne, ve středu 29.6.20011, se v divadelním sále hořické radnice začali scházet rodiče a příbuzní letošních deváťáků. Důvod? Tím bylo obdržení posledního vysvědčení ze základní školy a symbolické rozloučení žáků se ZŠ Na Habru.

Na úvod zazněla studentská hymna Gaudeamus igitur, během níž se na pódiu objevili žáci 9. třídy, jejich třídní učitel Pavel Kubíček, ředitel školy Roman Chalupa, starosta města Ivan Doležal a paní matrikářka Hana Pixová. Několik slov pronesl pan starosta a ředitel školy. Poté na delší dobu převzal mikrofon třídní učitel Kubíček. Ve svém proslovu děkoval i zavzpomínal na nezapomenutelné chvíle strávené se svojí třídou.

Hlavním bodem slavnostního odpoledne bylo postupné předávání vysvědčení, pamětních listů a CD, srdíčkových přívěsků a květiny. Obdarován byl i třídní učitel, kterému udělaly největší radost „hodinky s vodotryskem“. Závěrem řekl několik slov a poděkování žák Pavel Vávra a všichni deváťáci zazpívali píseň Loučení. Za tónů studentské hymny pak všichni hlavní účastníci opustili jeviště.
Celé pozdní odpoledne se neslo v příjemném a vtipném duchu. A tak nezbývá než opět zopakovat: Milí deváťáci, krásné prázdniny, úspěšné další studium, hodně štěstí v životě a nezapomeňte se někdy přijít podívat „Na Habr“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu