Základní škola Na Habru, Hořice, Jablonského 865, okres Jičín

I cesta je cíl

ikonadopis2

+420 493 624 462

nahabru@seznam.cz

493 624 462

nahabru@seznam.cz

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

škola otevírá v 7:30

Od pondělí do pátku

Jak si vedli naši mladí fotbalisté na McDonald’s Cupu? Prvenství a skóre 20 : 0 !!!

Stalo se již téměř tradicí, že se naši mladí fotbalisté úspěšně účastní fotbalového turnaje škol McDonald’s Cupu. Ani letos tomu nebylo jinak.

Na pěkně upraveném fotbalovém hřišti v Hořicích se v kategorii žáků 4. (3.) až 5. tříd odehrálo okrskové kolo, kterého se zúčastnilo 5 mužstev. Místní základní školy Na Daliborce, Komenského a naši Na Habru doplnili hráči ze ZŠ Miletín a ZŠ Cerekvice. Hrálo se systémem každý s každým, vždy 2 x 10 minut. V poli mohlo hrát sedm hráčů  + brankář.

A jak se nám vedlo? Pod výborným vedením trenéra pana Tomáška si chlapci nejprve poradili se ZŠ Cerekvice 5 : 0  a hned poté porazili i dobře hrající ZŠ Miletín 2 : 0.  Po delší přestávce je čekal vypjatý duel už s postupující ZŠ Na Daliborce.  Po bojovném výkonu tento duel skončil bez branek. K vítězství v turnaji jsme potřebovali v posledním zápase se ZŠ Komenského vyhrát alespoň o 5 branek. Myslím si, že výsledek 13 : 0 hovoří za vše. A bouřlivé oslavy mohly začít…

Chlapci si za svoji snahu zaslouží velké ocenění a už teď se mohou těšit na okresní kolo do Jičína, kam pojedou reprezentovat naši školu 3. května. Budeme jim držet palce.

Na závěr musíme poděkovat panu trenéru Tomáškovi, rodičům, kteří naše hráče doprovodili a podporovali je, a také fanouškům z řad tříd V. A a V. B za fandění, zejména v bouřlivém zápase se ZŠ Daliborka. Sportu zdar!

P. Kubíček












Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Z archivu